TEKSTİL ARABALARI VE ÇEŞİTLERİ

Kompozit Tank Çeşitleri ve Kullanım Alanları

TEKSTİL ARABALARI

TEKERLEKLİ TEKSTİL ARABALARI

Polietilen ürün kategorimiz içinde bulunan polietilen tekstil arabaları tamamen tekstil sektörünün en büyük sıkıntısı olan tekstil atölyelerindeki iş yükünü hafifletmek ve masalar arası ve atölye içinde ürün sevkiyatında pratik kullanım sağlaması için üretilmektedir. Kumaş taşıma konusunda tekstil üreticilerine oldukça yardımı olan paslanmaz ve statik boyalı olarak iki türde üretilen bir üründür.

Her türlü zeminde uzun yıllar aşınmayan tekstil arabaları, atölyelerde ve tekstil fabrikalarında kumaşları taşımaktadır. Kumaşların özellikle boyahanelerde makineler arasında taşınmasını çok daha fazla kolaylaştıran tekerlekli tekstil arabaları, ıslak kumaşın taşınmasını da çok kolaylaştırır. Boyama işleminde ıslanan ve ıslandığı için ağırlaşan kumaşın tekerlekli taşıma arabalarıyla taşınması hem zamandan hem de enerjiden tasarruf etmemizi sağlar.

ÜnPlast polietilen tekstil taşıma arabaları tamamen kendi atölyelerimizde tam otomatik üretim makinelerinde uluslararası kalite standartları ile üretilir. Tüm ürettiğimiz tekstil arabaları ÜnPlast ürün garantisi altındadır.

BOYAHANE KUMAŞ ARABASI

Kumaşın ağırlığının arttığı boyama işleminde tekerlekli kumaş taşıma arabaları oldukça önemli bir yere sahiptir. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi işlem gören ve ıslanarak ağırlaşan kumaşın makineler arasında taşınmasını kolaylaştıran boyahane kumaş taşıma arabaları en uygun fiyatlar ile Ünplast'ta

Boyahane kumaş arabasında kullanılan tekerlekler piyasadaki en kaliteli tekerleklerdendir. Yapısı itibariyle boyahanenizin zemininde iz bırakmamaktadır. Ünplast'ta, boyahane kumaş arabalarında özel koşullar dışında hep poliamid tekerlekler kullanılmaktadır. Poliüretan kaplı bu tekerler daha önce de belirttiğimiz gibi boyahane zemininde iz bırakmamaktadır. Poliüretan kaplama tekerlekli boyahane kumaş arabası diğer tekerlekli tekstil arabalarına göre daha uzun ömürlü olmaktadır. Hem kendi teker yapısını koruyabilen hem de boyahane zemininizi koruyan poliüretan kaplamalı poliamid tekerlekli kumaş arabaları uzun yıllar boyahanenizde hizmet verebilmektedir.

TEKSTİL ARABALARININ ÇEŞİTLERİ

Tekerlekli tekstil arabalarımız talepleriniz doğrultusunda galvaniz (statik) ve krom kaplamalı (paslanmaz) boyalı olarak üretilmektedir. İskeletinin hangi malzemeden üretileceğine karar verildikten sonra istenilen ölçülerde iskelet çıkartılmaktadır. Kumaşı taşıyacak olan hazne polietilen yapısı ile ıslak ve sıcak kumaştan etkilenmemektedir. Pürüzsüz iç yapısı kesinlikle kumaşa zarar vermemektedir.

Kumaşlarınızı zarar görmeden taşımak için pürüzsüz dış ve iç yüzeyli tekerlekli taşıma arabalarını tercih etmenizi öneririz. Daha uzun ömürlü olması için de paslanmaz malzemeden üretilen taşıma arabalarını satın almanızı öneririz. Ünplast, tekstil firmalarının ihtiyacı olan neredeyse tüm ürünleri üretmektedir. Tekerlekli taşıma arabaların bazı çeşitleri;

  • Yuvarlak Tekstil Kumaş Taşıma Arabası - (Krom)
  • Yuvarlak Tekstil Kumaş Taşıma Arabası - (Statik Boyalı)
  • Köşeli Tekstil Taşıma Arabası - (Krom)
  • Köşeli Tekstil Taşıma Arabası - (Statik Boyalı)

Ürünlerimizin başlıca özellikleri;

  • Bütün tekstil araba modellerimiz geri dönüşümlü polietilen malzemeden üretilmiştir. Sağlık Bakanlığından onaylı, TSEK kalite belgelidir.
  • Arabalarımız monoblok olarak üretilmiştir, ek kaynak ve perçin bulunmaz.
  • Polietilen tekstil arabalarından köşeli tekstil arabaları genellikle tekstil boyahaneleri, ring tesisleri kumaş ve çile taşıma, masura ve bobin arabaları ve bunun gibi alanlarda kullanılır.
  • Tekstil araba modellerimiz ve bu alanda ki tüm polietilen ürünlerimiz kullanışlı, hafif ve ekonomik ürünlerdir.
  • Arabalarda isteğe bağlı renk seçeneği sunulur. Ayrıca yine teker seçenekleri de mevcuttur.
  • Tesislerimizde uzunluğu 4.5 metreye kadar özel monoblok tekstil arabası üretimi yapılabilmektedir.
  • Tekstil taşıma araçları taşıma ve istifleme işlerinde de büyük kolaylık sağlamaktadır.
  • Tüm tekstil arabalarında A4 evrak cebi bulunmaktadır.
  • Arabaların etrafında metal olmayışından dolayı, makine ve diğer aksamlara çarpması halinde zarar vermez.
  • Arabaların içerisinde şapkalı vida kullanılır ve böylelikle ham maddelere zarar verilmez; kumaş, iplik takılması oluşmaz.
  • Arabaların alt tabanında metal aksam kullanılmaktadır ve ürün ağırlıkları dikkate alınarak dayanıklıkları maksimum düzeyde olmaktadır.

Sizin de eğer ihtiyacınız bir tekstil arabası ise işiniz için en uygun tekstil taşıma arabası modelleri ve polietilen tekstil araba fiyatları için maksimum kalitede en uygun fiyatı sunacağımızdan emin olabilirsiniz. 

Ürünlerimizi incelemek için buraya gidebilirsiniz; https://unplast.com/urunler/polietilen-urunler/tekstil-arabalari

Diğer Bloglarımıza Göz Atın