MÜŞTERİYE ÖZEL POLİETİLEN PLASTİK ÜRÜNLER

Kompozit Tank Çeşitleri ve Kullanım Alanları

PLASTİK ÜRÜN TASARIMI VE KALIP İMALATI
Polietilen hammaddenin; tam geri dönüşümlü çevreci yapısı, kolay şekil alabilme özelliği ve en önemlisi ekonomik oluşu, tarımdan ev gereçlerine, tekstilden otomotive kadar birçok sektöre özel üretimler yapılmasında onu en önemli tercih sebebi yapmıştır. 
Üretim kalıp tasarımıyla başlar. Ürün tasarımları, üretim teknolojisine uygun, müşterilerin ihtiyacını maksimum seviyede karşılayacak şekilde kalıp yapımına dönüşür. Polietilen ürünler hem maliyet hem de üretim süresi ve uzun ömürlü olması açısından müşteriye büyük avantajlar sağlamaktadır.
Müşteriye özel üretilen ürünlerden bazıları şunlardır; benzin bidonu, dizel yakıt deposu, asfalt yıkama makinesi deposu, hayvan suluğu, pizza çantası, karavan su deposu, polietilen dev saksı, endüstriyel temizlik makinesi deposu, polietilen kablo tutacağı, klima kafesi, tavuk kümesi, atık su deposu ve birçok farklı üründür.
Tasarım ve mühendislik ekibimiz geliştirmek istediğiniz ürünün CAM ve CAD programlarında tasarlanmasından, prototip üretimine ardından kalıp imalatının yapılarak üretime başlanmasına kadar bütün süreçte size profesyonel hizmet verilebilmektedir.

Plastik Ürün Geliştirme Süreci;
Projenizin ulaşması ve taleplerinizin görüşülmesi
Yurtiçi ve yurtdışında benzer ürünlerin araştırılması
İhtiyaç halinde prototip hazırlanması
Ürünlerin tasarlanması ve teknik çizimlerin sunulması
Kalıp imalatı
İlk numunenin üretilmesi ve gereklilik halinde düzeltmelerin yapılması

 

Diğer Bloglarımıza Göz Atın